Restoran 4 FERALA

Restoran 4 FERALA A'la carte restoran 4 FERALA posluje u sklopu hotela Vicko, čija ugostiteljska tradicija seže u davnu 1967. godinu. Karakteriziraju ga jela domaće tradicionalne dalmatinske kuhinje, stare recepture na bazi ljekovitog bilja sa Velebita, vegetarijanska i dijetalna prehrana te klasična jela pripremljena brižnim rukama i velikim srcem kuhara.

Smještajnu ponudu hotela i ville karakterizira HRVATSKI DORUČAK uz izvorna topla i hladna jela iz Slavonije, Zagorja, Istre, Like i Dalmacije, poslužen u restoranu 4 FERALA.

Posebno mjesto u ponudi restorana zauzimaju „Antičke marinade“ od plave i bijele ribe servirane kao hladno predjelo, jela od plodova mora (više vrsta školjaka, škampi, domaće lignje i plemenita svježa bijela riba iz Jadrana), janjetina i teletina ispod peke, biftek u kombinaciji s kozicama te sve vrste mesa sa roštilja na ugljen. Zanimljivost ponude hotela i ville Vicko je da korisnici usluge polupansiona i punog pansiona imaju mogućnost odabira jela „a'la carte“ iz jelovnika restorana.

U restoran je 2000. godine implementiran HACCP sustav te 2008. godine sustav ISO 14001. Restoran je kroz svoju povijest dobitnik brojnih nagrada i priznanja te je uvršten u Vodećih 100 restorana Republike Hrvatske za 2007., 2008., 2009. i 2011. godinu.

Safe stay in Croatia ESIF EU HAMAG Bicro